Hétvége Berlinben nászút

Legjobb árú nászút

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Berlin Potsdam nászút utazás Hétvége Berlinben nászutak utazás, utak, nyaralás.

Utazás leírása

Egyes idegenforgalmi szakértők szerint ma Berlin a "legmenőbb" az európai metropoliszok közül, minden évben nő az idelátogatók száma. Tavaly kicsivel több, mint 7 millió turista érkezett. Berlin nem "csak" főváros, hanem Németország legnagyobb városa is egyben. Gyors ütemben halad, hogy a modern művészetek európai fellegvárává váljon. Berlin több városnegyedre oszlik, melyek közül a leghíresebb Charlottenburg. A hidegháború évei alatt, amikor a város Nyugat-, ill. Kelet-Berlinné volt megosztva Charlottenburg volt Nyugat-Berlin központja. Végigsétálhatunk a Kurfürstendammon és kedvünkre shoppingolhatunk a legnagyobb üzletházakban, illetve a leghíresebb divattervezők exkluzív butikjaiban.
Indulási időpontok
2016. VIII. 18.,  2016. X. 20.
Időtartam
4/3 turnus.
Utazás
Az Air Berlin járatával.
Elhelyezés
3*-os szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
Ellátás
Büféreggeli.
Minimum létszám
20 fő.

Program

1. nap
Elutazás Budapestről a menetrend függvényében, megérkezés után félnapos városnézés Berlinben, helyi idegenvezetővel (Potsdamer Platz, Reischtag új épülete, a berlini fal maradványai, Múzeum sziget, Brandenburgi-kapu - kívülről, csak néhány fotó erejéig). Egyes idegenforgalmi szakértők szerint ma Berlin a "legmenőbb" az európai metropoliszok közül, minden évben nő az idelátogatók száma. Tavaly kicsivel több, mint 7 millió turista érkezett. Berlin nem "csak" főváros, hanem Németország legnagyobb városa is egyben. Gyors ütemben halad, hogy a modern művészetek európai fellegvárává váljon. Szállás elfoglalása, majd szabadidő.
2. nap
Reggel idegenvezetőnkkel egy gyalogos városnézést teszünk, ahol már alkalom nyílik egyes nevezetességek tüzetesebb megszemlélésére is. Ellátogatunk a híres Checkpoint Charlie-hoz, amely a leghíresebb katonai ellenőrzőpont volt a Vasfüggöny berlini szakaszán, megnézzük Berlin legmagasabb épületét a Tv Tornyot, illetve látogatást teszünk (ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges) a Reichstag épületében, ahol ma a Bundestag ülésezik. A délután folyamán fakultatív kirándulás a Spree folyón. A hajós városnézés során Berlin másik arcát fedezhetjük fel.
3. nap
A reggelit követően szabad program.
Fakultatív kirándulás Potsdamba, amelynek neve menthetetlenül összefonódott a II. Világháborúval. Potsdam, elsősorban Poroszország egykori székvárosaként történelmi hagyatékáról ismert számtalan és egyedülálló kastélyaival és parklétesítményeivel. A kirándulás szinte kötelező minden Berlinbe látogatónak, hisz az itt található palota együttes maga a német "Versailles". Délután visszatérés a szálláshelyre.
4. nap
Szabad program, melynek keretében érdemes felkeresni a 2000-ben nyílt ultramodern Sony Centert, a Potsdamer Platzon. A hét külön álló épületből álló, bevásárló- és szórakoztatóközpont legmagasabb épülete 103 méter magas. A menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Fontos

A buszos kirándulásokra csak itthon lehet jelentkezni!
A kirándulások a menetrend függvényében felcserélődhetnek.
A csoporttal utazó idegenvezető (a nem előre megrendelt) kirándulásokat az igényeknek megfelelően metróval szervezi meg!
10 fő esetén a kirándulást vonattal szervezzük meg, kérje rá árunkat!

Utazási iroda hazai besorolás
Nászút azonosító száma: 22660
Indulási napok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az utazások megjelennek!
+36 1 785 8492