Yucatán-körutazás és Karib-tengerparti Nyaralás

Legjobb árú nászút

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Leírás

1. Nap: Utazás Mexikóba Utazás Mexikóba
Budapestről átszállással. Érkezés Cancúnba, a Yucatán-félszigetre. Cancún az Atlanti-óceán partjának büszkesége, világszerte nagy népszerűségnek örvendő üdülőparadicsoma, homokos partokkal, hihetetlen kékségű tengerrel. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a városi hotelbe (Cancún).

2. Nap: Szabadidő vagy fakultatív program:
Isla Mujeres
Töltse kedvére az időt vagy FAKULTATÍV program: katamaránnal kirándulást teszünk Isla Mujeresre. A más néven Asszonyok szigetének becézett hely kb. 13 kilométerre található Cancúntól. A szinte elképzelhetetlenül szép, türkizkék víztükörbe feledkezve mesés utazás vár ránk. A sziget nagy része napjainkban nemzeti park, varázsát pedig az utazási poszterekre kívánkozó csodaszép partja, és számos madárfaja is fokozza. Sétáljon a puha, fehér homokban, csodálja meg saját szemével a víz alatti világot snorkelezés során! A napot a fedélzeten kapott ebéd, és italok teszik teljessé. Szállás: Cancún.

3. Nap: Valladolid – Cenote – Mérida
A reggelit követően Valladolid vár ránk, ahol a fő teret és a 16. századi katedrálist örökíthetjük meg. Útközben elképesztenek majd minket a híres yucatáni cenote-k, melyek kutat formázó, misztikus karsztképződmények. E páratlan természeti csodák ölelésében szikrázó víz gyűlt össze, és földalatti barlangot alkotnak. Több ezer található belőlük a félszigeten. Programunkat Méridában, Yucatán állam fővárosában folytatjuk, melyet a Fehér Városnak is neveznek sok világos színű épülete miatt. A fő tér a város szívében ideális kiindulópont a városnézéshez. A katedrális és a Montejo sétány Mérida fontos részeit képezik. Egy esti séta során mi is átitatódhatunk a város különleges hangulatával. Szállás: Mérida.

4. Nap: Szabadidő vagy fakultatív program:
Celestun hajózással
Reggeli után szabadidő vagy FAKULTATÍV program vár ránk: Celestun és a Petenes-Ría Celestún Nemzeti Park. A bioszférapark a félsziget nyugati részén található. Ez a hely szolgál több, mint 300 madárfaj otthonául, többek között pelikánok, és flamingók is színesítik az itteni nyüzsgő élet összképét. A celestuni lagúnák közötti hajózás során közelebbről megfigyelhetjük az itteni lebilincselő élővilágot, és megcsodálhatjuk a partot kísérő mangrove erdőket. Szállás: Mérida.

5. Nap: Mérida – Uxmal – Chichén Itzá
A reggelit követően a titokzatos múlt nyomába eredünk. Uxmal letűnt évezredeinek meséit őrzi. A maják alapította városnak fontos részei a fenséges időtlenséget és misztikumot sugárzó Varázsló piramisa, és az Apácazárda épületegyüttes. Tökéletes helyszínként szolgálnak arra, hogy csodálattal adózzunk ezen ősi amerikai civilizáció egykori képviselőinek, akik jóval időszámításunk előtt élen jártak az építészetben, a tudományokban. Chichén Itzá felé folytatjuk időutazásunkat a Puuc-úton haladva, elképesztő archeológiai kincseket felfedezve: Kabah-t, Sayil-t és Labnát. Szállás: Chichén Itzá.

6. Nap: Chichén Itzá – Tulum – Tengerparti hotel
Ma a körutazás csúcspontjaként Chichén Itzát, az egyik leghíresebb, legnagyobb maja romvárost keressük fel - ráadásul a hivatalos nyitvatartási idő előtt! Lenyűgöznek minket majd az impozáns emlékek: Kukulkán, a tollas kígyóisten tiszteletére épített piramis, a Harcosok temploma, vagy a Labdajáték-pálya. A napfelkelte megcsillanó sugarai az évezredes maja romokon, az időtlenség tökéletes pillanatai ebben az álomszerű környezetben – mindezek egy életre szóló élmény ígéretét sejtetik. A hotelben elfogyasztjuk reggelinket, majd útnak indulunk Tulum felé, mely közvetlenül a Karib-tenger partján, az úgynevezett Maja Riviérán épült. Itt a Szél istenségének templomának tökéletes hátteret a Karib-tenger kéken villogó hullámai biztosítanak. Utazás az Ön által választott hotelbe, a tengerparti nyaralás helyszínére, a Maja Riviérára.

7- 11. Nap: Tengerparti nyaralás – Tengerparti hotelben a Karib-tenger partján
Élvezze a pihenést, az édes semmittevést a világ egyik legszebb részén! Adja át magát a feltöltődésnek, az igazi, stressz mentes felüdülésnek, a gondtalan életérzésnek! Csak Önre vár az igazi földi paradicsom!

12. Nap: Hazautazás
Transzfer a cancúni repülőtérre, majd utazás haza, átszállással.

13. nap Hazaérkezés
Megérkezünk a budapesti repülőtérre, felejthetetlen élményekkel gazdagabban.

Fontos Információk!
A Mexikóba történő beutazás csak útlevéllel történhet, melynek min. a visszaérkezésig érvényesnek kell lennie! Vízumra nincs szükség. A Mexikóba való belépéskor a beutazóknak egy „Turista Kártya” (Forma Migratoria Múltiple) néven is ismert űrlapot kell kitöltenie, amelyet belépéskor kap meg és amely ellenőrzőszelvényét kiutazáskor kell leadnia a hatóságnak.
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, foglaláskor, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat 5 éjszakára szállás: Középkategóriájú, minőségi hotelekben a Yucatán-körutazás alatt Szállás 6 éjszakára: A tengerparti nyaralás alatt a Hotel Ocean Riviera Paradise-ban, all inclusive ellátással, vagy felár ellenében a Hotel Valentin Riviera Maya-ban, all inclusive ellátással 5 reggeli: Körutazás program szerint, transzferekkel Magyar nyelvű idegenvezetés 3 kirándulás AJÁNDÉK! Valladolid-Mérida kirándulás Uxmal kirándulás Chichén Itzá és Tulum-kirándulás

Egyéb

Amiket ajánlunk Önnek: Fakultatív programcsomag: (Isla Mujeres, Celestunés a Petenes-Ría Celestún Nemzeti Park): 49.990 Ft/fő
Félpanziós ellátás a körutazás alatt: 36.900 Ft/fő
Szállás a Hotel Valentin Imperial Riviera Maya-ban a nyaralás alatt, all inclusive ellátással: 99.990 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): Hotel Ocean Riviera: 159.990 Ft/fő Hotel Valentin Imperial: 219.990 Ft/fő
Nászút azonosító száma: 31555
Indulási napok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az utazások megjelennek!
+36 1 785 8492