Nászút fényképezés tippek

A nászút több, mint egy egyszerű nyaralás. Megéri ezért előre gondolkodnunk olyan fotózási megoldásokon, amelyek révén kreatív és pazar fényképeket készíthetünk. Legyenek a nászutatunkról készült képeink olyan különlegesek, mint mi magunk! 

1. Vegyünk itthon egy dekoratív képkeretet és vigyük magunkkal. Időigényes, mire beleállítjuk a keretet a homokba, megtaláljuk, hogy pontosan hová kell állnunk és beállítjuk az időzítőt, de az eredmény mindenért kárpótol. Ezt mi igazán szívesen kitennénk otthon a falra akár nagy méretben is! 
Nászutak külföldön - Fotózás tippek2. Fotózzuk az árnyékunkat. Klasszisokkal egyszerűbb megoldás, ha egyszerűen a naplemente fényében lefotózzuk az árnyékunkat, miközben épp csókot váltunk. Haladók esetleg a tengerben állva is próbálkozhatnak, hogy megcsillanjon a tükörképünk a vízen. 
Nászutas fotózás ötletek3. Gyűrűk a homokban. Nyomjuk a kezeinket egymás mellett a homokba, majd a gyűrűsujjunk lenyomatához illesszük be az eljegyzési gyűrűket. Vigyázat, a mutatványra kizárólag a hullámoktól távol szabad vállalkozni, ha nem akarjuk a nászút hátralevő részét depressziósan tölteni, mert a gyűrűnk innentől már a halakkal alszik. Vagy úszik. 
Kreatív fotózás nászutak4. Glamour up. Csillogásból mindig lehet több! Csomagoljunk egy szemkápráztató kiegészítőt, amelynek esküvői hangulata van és a mi ízlésünket tükrözi, aztán helyezzük el a képen. Más fotókhoz is megfontolandó tipp: a nyári hőség ellenére is pakoljunk be egy-két elegáns ruhát a fényképekhez. Sőt, az esti vacsorához viseljük is ezeket a darabokat! Hiszen mikor legyen az ember a legszebb, ha nem a saját nászútján. 
Nászutak külföldön fényképész
5. Írjuk az esküvőnk dátumát a homokba.
Minden hotelben imádják a nászutas párokat, hiszen sugárzik róluk a boldogság. Kérjük meg a beach bar egyik pultosát, hogy készítsen rólunk képet, miközben mi a homokba írtuk az esküvő dátumát. A legjobb, ha nagy felbontásra képet fényképezőgépet használunk, hisze ez tényleg olyan fotó, amelyet az unokáink is látni akarnak.
Nászutas fotózás ötletek
+36 1 785 8492