Nászút kifizetése

Tervezze nászútját okosan! Tájékozódjon előre a teljes fizetendő összegről és a fizetési lehetőségekről. A teljes összeg egyből megjelenik az adott szállodánál, amint Ön kiválasztja a kívánt szobatípust. A fizetés ugyanolyan gyors és egyszerű, mint a nászút foglalása. Válassza az Önnek legkényelmesebb megoldást: fizessen irodánkban, bármely OTP bankban vagy utalja át az összeget!
Nászutak kifizetése, nászút külföldön

A nászút ára

A nászút teljes költsége két részből áll össze: egyrészt a részvételi díjból, másrészt pedig külön fizetendő díjakból. Jó hírünk van: a honlapon a kalkulációnál Önöknek nem kell külön számolniuk, ugyanis miután kiválasztották a szállodát és a megfelelő szobatípust, a kalkulátorunk már automatikusan a teljes összeget jelzi ki! Hiszünk az átláthatóságban, így nincsenek rejtett költségek.

1) A részvételi díj

Általában tartalmazza a repülőjegyet oda-vissza, a megadott szállás díját, a megadott ellátás költségét, az idegenvezetés díját és a transzfer költséget a szálloda és a reptér között.

2) A külön fizetendő díjak

Ezek a díjak egy nászút esetében is a repülőtéri illetéket és az útlemondási biztosítás díját jelentik. Amennyiben baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást szeretne kötni, az is külön tétel. Ugyanígy bizonyos esetekben extra költség, ha például tengerre néző vagy egyágyas szobát szeretne.
 

A nászút fizetési ütemezése

Ön már a nászút foglalásakor egyben fogja látni a teljes fizetendő díjat. Arra figyeljen, hogy a két főre érvényes árat állítsa be, hiszen nászútról van szó. A nászút kapcsán az online megrendelést követően vagy a személyes szerződéskötéskor egyből kell valamennyi összeget fizetnie. A fizetendő összeg attól függ, hogy a foglaláshoz képest mikor van a nászút indulási időpontja.

1) Nászút 35 nap múlva vagy később

Amennyiben a nászút több, mint 35 nap múlva indul, Önöknek a teljes útiköltség 40 százalékát kell a foglaláskor fizetniük, a maradék 60 százalékot pedig a nászút indulása előtt 1 hónappal. 

2) Nászút 35 napon belül

Amennyiben a nászút első napja 35 napon belül van, akkor a teljes összeget kell kifizetniük. Online foglalás esetében a visszaigazoló e-mailünk tartalmazza a pontos fizetéssel kapcsolatos részleteket. Személyes ügyintézés esetében pedig készpénzben tud fizetni. A személyes ügyintézés előnye, hogy ekkor egyből tudunk válaszolni a felmerülő kérésekre és szóban is elmondunk minden, főbb tudnivalót.
 

A nászút fizetési lehetőségei

Három módon van lehetősége fizetni: készpénzben irodánkban vagy egy OTP fiókban, de emellett utalni is tudja az összeget. Arra ügyeljen, hogy a pontos összeget fizesse be a megadott határidőig.

  1. Készpénzben az irodánkban.
  2. Bármelyik OTP Bankba be tudja vinni készpénzben a fizetendő összeget és befizetheti a bankszámlánkra. Ekkor a pénz azonnal jóváíródik a mi bankszámlánkon.
  3. Utalással is tud fizetni, de ekkor arra kell figyelnie, hogy az utalás a fizetési határidőn belül jóváíródjon a mi számlánkon. Tehát nem az utalás indításának a napja számít, hanem az az időpont, amikor nálunk megjelenik a pénz.

OTP Bankos készpénzes befizetés és utalás esetén a következő adatokra lesz szüksége:

  • Kedvezményezett neve: Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft.
  • Székhelye: 1133 Budapest, Garam u. 28. fsz. 5.
  • Bankszámlaszáma: 11713005-20400756-00000000
  • Külföldről történő utalás esetén: SWIFT: OTPVHUHB és IBAN: HU93 1171 3005 2040 0756 0000 000.
  • Közlemény: kérjük, hogy a "Közlemény" rovatban tüntessék fel a foglalási számot. Ha nincs még foglalási szám Önnél, akkor ehelyett írja be a megrendelő nevét és az úticélt.
+36 1 785 8492