Nászút megrendelése

Megtalálta álmai nászútját? Gyorsan és egyszerűen foglalhat online vagy személyesen. A nászút foglalásának leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha online foglal, a weboldalunkon keresztül. Ezt azonban csak akkor javasoljuk, ha már teljesen egyértelműen megvan az úticél és a kiválasztott szálloda. Még csak válogat? Keressen minket személyesen vagy telefonon, hogy személyes tapasztalattal rendelkező munkatársaink tanácsot tudjanak adni a nászúttal kapcsolatban és együtt pontosítani tudjuk az elképzelését.
Nászút megrendelése

1) Nászút online megrendelése

Az online foglalást akkor javasoljuk, hogy teljesen biztosak abban, hogy az adott ország adott szállodájába szeretnének menni. Rendkívül egyszerű a foglalás menete.
 1. A szálloda lapján válassza ki a megfelelő indulási időpontot és időtartamot. Ügyeljen arra, hogy nem minden nászút indul Budapestről. 
 2. Válassza ki a megfelelő szobatípust. Nászút esetében kétágyas szobára lesz szükségük, de a kétágyas szobák esetében is vannak időnként különböző kategóriák.
 3. Ellenőrizze a fizetendő összeget. A szobatípus kiválasztása után egyből látni fogják, hogy mennyibe kerül pontosan a nászút teljes költsége. Ez a díj már tartalmaz mindent, kivéve az opcionálisan fizetendő biztosítások díját, valamint esetlegesen a vízum díja lehet még külön tétel. Rejtett költségek nincsenek. 
 4. Adja meg az adatokat. Az útlevélben szerepelő nevekre van szükség a nászút foglalásához. A leendő feleségek különösen figyeljenek arra, hogy az a név kell a foglalásnál és az utazásnál, ami az útlevélben szerepel. A legtöbb esetben így a hölgyek a leánykori nevükkel utaznak a nászútjukra, de ez nem jelent problémát.
 5. Jelezzék esetleges extra kívánságaikat. Lehetőség van bármilyen egyéni kívánság jelzésére. Érdemes tudni, hogy mi minden, erről a weboldalról érkező megrendelésnél előre jelezzük a szállodának, hogy Önök nászutasok. Ebben a pontban van lehetőségük annak jelzésére is, ha biztosítást kérnek. Ezt mi mindig javasoljuk. 
 6. Megrendelés. A megrendelés elküldése előtt fussák át még egyszer az utazás adatait, a teljes fizetendő összeget, az adatokat és az esetleges extra kívánságokat. Olvassák át az Utazás megrendeléséről szóló szerződést, majd klikkeljék be, hogy ezt megtették. Már nyomhatnak is a Megrendelés gombra.
 7. Mi félretesszük Önöknek az utat és válasz e-mailt küldünk. A megrendelés egy percen belül megérkezik hozzánk, amit azonnal fel is dolgozunk, tehát megnézzük, hogy van-e szabad hely. Minden megrendelésre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk, még hétvégén is. A leggyakoribb azonban az, hogy néhány percen belül már meg is érkezik Önhöz a válasz. Amennyiben van szabad hely, a nászutat félretesszük Önöknek: ennek időtartama 1 órától 2 napig változhat az indulás időpontjától és a telítettségtől függően. Erről egyből e-mailt küldünk Önöknek, amely minden részletet tartalmaz. Amennyiben nincs szabad hely, szintén e-mailt küldünk és felajánlunk néhány alternatívát. A célunk, ha megtaláljuk együtt a legjobb megoldást. 
 8. Fizetés. Önök az e-mailben szereplő határidőig kifizetik a megrendelt nászút díját. Online foglalás esetén az utalás a legkényelmesebb megoldás, de az is megoldható, hogy Ön online lefoglalja a nászutat és készpénzben fizet irodánkban vagy bármely OTP fiókban. A lényeg, hogy bármelyik formát választja is, annak határidőre kell történnie, mert addig tettük félre a megrendelőnek a nászutat. Részletek: nászút kifizetése.
 9. Szerződés és ÁFA-nyilatkozat aláírása. Utalás és OTP bankos fizetés esetén az összeg beérkezését követően átküldjük a szerződést és ÁFA-nyilatkozatot e-mailen, amelyet aláírva Önnek vissza kell küldenie faxon vagy e-mailen. Ne bonyolítsa túl: ha nincs scannere, akkor okostelefonjával is le tudja fényképezni az aláírt dokumentumokat.
 10. Részvételi jegy, e-ticket és voucher. Ezután már csak annyi maradt hátra, hogy mi megküldjük emailben a nászút utazási dokumentumait. Ez mindig egy részvételi jegyet jelent, és a legtöbbször e-ticketet és szálloda vouchert is. Utóbbi már tartalmazza majd a repülőgép indulását, a poggyász súlyhatárt és, hogy mikorra kell kiérniük a repülőtérre. Amennyiben biztosítást is kértek, azt szintén e-mailen küldjük el. A fiatal párnak most már csak annyi a dolga, hogy csomagoljanak és élvezzék álmaik nászútját! 
 

2) Nászút személyes megrendelése

A nászút foglalása személyesen akkor ajánlott, ha elképzelésük még több lehetőséget is lefed. Böngésszék át a honlapunkat, írják össze a legszimpatikusabb opciókat és látogassanak el irodánkba, hogy együtt pontosíthassuk az elképzelésüket! 
 1. Beszéljék meg otthon a legfontosabb kritériumokat. Érdemes otthon előre leülnie párjával, hogy összeírják elképzeléseiket a tökéletes nászút kapcsán! Tengerpart vagy hegyvidék? Nyugodt pihenés vagy aktív nászút? Napozás vagy városnézés? Melyik ország? Milyen szálloda? Mekkora a keret? Közvetlen tengerpart vagy a város közepe? Minden szempont rendkívül fontos ahhoz, hogy mindkettőjük számára egy élmény legyen a nászút. 
 2. Böngésszék át a honlapot. Még közelebb kerülnek a tökéletes nászúthoz, ha rászánnak egy órát és leülnek a honlapunk elé egyik este. Ekkor már finomhangolni tudják a részleteket. Milyen a szálloda stílusa? Nagyjából milyen árakra lehet számítani? Kijön ebből a pénzből akár 2 hét is vagy csak 1 hét? Írjanak egy TOP 5 kívánságlistát, és ezzel jöjjenek be az irodába.
 3. Hozzanak magukkal készpénzt. Ha megvan a keretösszeg, akkor azt hozzák magukkal, amikor foglalni jönnek, ugyanis személyes ügyintézés esetén egyből kell fizetniük. Részletek: nászút kifizetése.
 4. Látogassanak el irodánkba. Minden hétköznap 10:00 és 18:00 óra között vagyunk nyitva a 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 91. szám alatt. Ideális esetben már pontos elképzelésekkel, a TOP 5 listával és a nyaralásra szánt összeggel érkeznek. 
 5. Személyes tanácsadás. A nászút kritériumainak átbeszélése alapján tapasztalt munkatársaink segítenek kiválasztani a legjobb nászutas ajánlatot, amely egyrészt leginkább megfelel az Önök elképzelésének a valóságban is, másrészt pedig kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Számunkra a legfontosabb, hogy tökéletes legyen a nászutuk, méghozzá a lehető legjobb áron. Munkatársaink tapasztalatában megbízhat, ugyanis cégünk 10 éves, és kizárólag olyan úticélok szerepelnek a kínálatunkban, ahol már személyesen is jártunk. A legtöbb hotelt szintén felkerestük már személyesen. 
 6. Szerződés aláírása és fizetés. Ahogy megvan a tökéletes nászút, megírjuk a papírokat és már csak a fizetés van hátra. Amennyiben biztosítást is igényelnek a nászút mellé, ezt is azonnal kiállítjuk.
 7. Részvételi jegy, e-ticket és voucher. A részvételi jegyet, valamint a legtöbbször az e-ticketet és a vouchert online küldjük el a szerződésben megadott e-mail címre. Itt lesz feltüntetve a repülőgép pontos indulása, a pontos poggyász súlyhatár és az, hogy mikorra kell kiérniük a repülőtérre. Ezeket a dokumentumokat kell kinyomtatniuk és magukkal vinniük az utazás teljes idejére. Csomagoljanak és élvezzék álmaik nászútjának minden pillanatát! 
+36 1 785 8492