Nászutas kedvezmény és kedvezményes nászutak

Az esküvővel kapcsolatos teendők között egyből felmerül a nászút kérdése. Melyik úticél mindkettőnk álma? Milyen keretből kell kihozni a legjobb nászutat? Milyen nászutas kedvezmény áll rendelkezésre? Melyik a legjobb ár-érték arányú nászút? Ismerje meg az összes lehetséges nászutas kedvezmények részleteit! 
Nászutas kedvezmény | Last minute nászút

Nászutas kedvezmény 

A nászutasokat mindenki kiemelt figyelemmel kezeli, ugyanis az ifjú pár élete egyik legkáprázatosabb nyaralására készül. Az extra figyelem a nászutas párnak nyújtott kedvezményes részvételi díjban is megnyilvánul. A katalógusáron foglalt részvételi díjból bizonyos mértékű kedvezmény általában jár minden utazás esetében, amelynek mértéke 5-7% között változik. A nászutas kedvezmény felől érdeklődjön irodánkban a kiválasztott szállodához, mert mi a foglalási rendszerben tudjuk megnézni, hogy az adott ár katalógusár-e, tehát jár-e a kedvezmény, valamint azt is ekkor tudjuk ellenőrizni, hogy mekkora a nászutas kedvezmény pontos mértéke. A nászutas kedvezmény egyetlen hátránya, hogy a kedvezmények nem összevonhatók és általában más típusú kedvezményekkel jobban jár a jegyespár. Tekintsük át a többi kedvezményt! 

Előfoglalási akciós nászút

Minden év elején akár 30% kedvezménnyel is foglalhatók a nyári szezon utazási ajánlatai. Érdemes ezért előre gondolkodni és márciusig lefoglalni a nászutat, ugyanis ekkor nagyon kedvező áron juthatnak hozzá az úthoz, ráadásul mindössze 20-40 százalék előleg befizetésével. A honlapunkon mindig ezek a kedvezményes árak láthatók már, így Önöknek nem kell külön kalkulálni a kedvezményt. A korai foglalás további előnye, hogy az esküvői teendők közepette a nászútról már le lesz a gond, és amikor úgy érzik, hogy összecsapnak a szervezésben a fejük felett a hullámok, elég lesz csak elővenni a mesés nászutas szállodáról néhány fotót, hogy kisimuljanak a ráncaik. Hiszen az esküvőt követően Önök már tudják, hogy hol és mikor fognak pihenni. 

Last minute nászút

Kalandos párok akár az utolsó pillanatra is hagyhatják a nászút lefoglalását. Gyakran last minute akció keretében kapjuk a legjobb árakat, viszont egy nászút esetében ez nem biztos, hogy szerencsés. Milyen esetben nem ajánljuk a last minute foglalást egy nászútnál? 
  • Csúcskategóriás hotelek. A legjobb szállodákat általában már a szezon kezdetén lefoglalják. Ha Önök a legjobb minőségre vágynak, érdemes az előfoglalási akció keretében foglalni, hiszen szuper áron juthatnak hozzá a legnagyobb luxushoz. 
  • Európai nászutak. Görögország, Olaszország és Törökország esetében a last minute akció szintén nem jellemző, hiszen itt is hamar megtelnek a szabad helyek. Foglalják le a nászutat itt is előfoglalási akció keretében a legjobb ár és a szabad helyek érdekében. 
  • Kötött indulási időpont. Egyből az esküvő után szeretnének utazni? Esetleg le kell fixálni előre a munkahelyen a szabadságokat? Szintén érdemes mellőzni a last minute akciókat, hiszen itt előfordulhat, hogy néhány nappal vagy héttel az utazás előtt már nem lesz szabad hely a kiválasztott időpontban.
  • 10-12 éjszakás nászút. Az egy és két hetes nászutakhoz képest mindig sokkal kevesebb szabad hely áll rendelkezésre a köztes időtartamú nászutak esetében. 
  • Beleszerettek egy szállodába. Igen nagy az esélye, hogy ha Önök beleszerettek egy szállodába és csak oda szeretnének menni, akkor az a hotel annyira jó minőségű, hogy ez más pároknak is szemet szúr, így a helyek gyorsan fogynak. 
+36 1 785 8492