15 nászutas tipp

Egy nászút önmagában is fantasztikus, de ha igazi meglepetéseket csempésznek bele, akkor valóban életre szóló élmény lesz az utazás.
Nászutas tippek és nászút tanácsok
 1. Vegyenek ki egy napot nászút előtt és után, hogy legyen idejük ráhangolódni az útra és levezetni azt.
 2. A legjobb helyek a repülőn az első sor és vészkijárat, hiszen itt nagyobb a tér a lábaknak. Kérjék ide magukat becsekkoláskor!
 3. A szállodába érkezésből egyből mondják a recepciósnak, hogy nászutasok. Utazási irodánk ezt előre jelezni fogja, de nem baj, ha Önöktől is személyesen hallják a hírt.
 4. Fedezzék fel az igazi helyi ízeket. Érdemes előre kinézni a nyaralóhely legjobb éttermét, hiszen megérdemlik.
 5. Okostelefon és térkép be a széfbe, majd induljanak városnézésre! Vesszenek el a macskaköves utcákon, üljenek le egy gyertyafényes teraszra vagy térjenek be egy apró, középkori templomba.
 6. Lazítós délutánon olvassanak fel egymásnak. Részlet a kedvenc regényéből? Egy gyönyörű szerelmes vers? Jöhet!
 7. Vigyenek magukkal egy útinaplót! Írják le élményeiteket, ragasszák bele a beszállókártyát és a belépőket, nyomtassák ki utólag fotókat. Szuper útinaplókat találnak a Moleskine márka kínálatában.
 8. Fehérnemű. Ne csak a legszükségesebb darabokat csomagolják, mint egy normál nyaralásra. Sőt, vegyenek új fehérneműt a nászút előtt és meglepetésként rukkoljanak vele elő egyik este!
 9. Pezsgőzzenek a naplementében. Tudjuk, hogy giccses, de kit érdekel? Életünk párja mellettünk, a háttérben a tenger morajlása, a pezsgő mellé egy friss gyümölcstál. Örökre szóló élmény.
 10. Esős napokra készüljenek fel előre és válasszanak ki egy izgalmas, két fős társasjátékot még itthon.
 11. Párps luxus spa-kezelés. Drága, igen, de mikor kényeztetnénk vele magunkat, hanem nem a nászúton?
 12. Csak két-három képet posztoljanak a nászútról, ha nem szeretnék, hogy egy napon belül az összes ismerősök letiltsa Önöket.
 13. Szuvenírként hozzunk haza helyi finomságokat. Olívabogyókrém, török édesség és hibiszkusztea. Felidézik a nászút ízeit pillanatok alatt.
 14. Barátoknak és a családnak vegyük lazán a szuvenír kérdését. Egy vicces vagy szép hűtőmágnes éppen elég és jelzi, hogy gondoltunk rájuk.
 15. Küldjenek maguknak egy képeslapot haza a nászút utolsó napján. Fantasztikus élmény lesz megkapni néhány nappal később, amikor már el is felejtették, hogy feladták a képeslapot.
Rendszeres további tippekért kövessen minket Facebookon: Nászutak külföldön Facebook-oldal.
+36 1 785 8492