Srí Lanka körút + üdülés a Hotel J-ben

Legjobb árú nászút

  • Indulás: 2020-01-16
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: Kétágyas szoba (2 felnőtt)
  • Részvételi díj: 315 000 -tól + illeték
  • Indulás: 2020-01-16
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: Kétágyas szoba (2 felnőtt)
  • Nászút teljes díja: 899 290 Ft

Sri Lanka körutazás nászút utazás Srí Lanka körút + üdülés a Hotel J-ben
nászutak utazás, utak, nyaralás.

Program

1. nap

Utazás Budapestről Srí Lankára átszállással.

2. nap

Érkezés Srí Lankára, transzfer a tengerparti üdülővároskába, Negombo-ba, szállás elfoglalása. Az utazás fáradalmainak kipihenése, strandolás.

3. nap

Reggeli után utazás Sigiriya-ba az út mentén érdekes tájkép tárul elénk, rizsföldek, kókuszligetek, ananászkertek, gumifa ültetvények, falvak váltják egymást. Útközben látogatás Pinnawala-ba, az elefántárvaházba, ahol a dzsungelben árván maradt állatokat gondozzák és munkára tanítják. Délután kirándulás Polonnaruwa romvárosba, mely a XI-XII. sz.-ban volt a szingaléz birodalom virágzó központja, majd a feledés homályába süllyedve benőtte a dzsungel. Mára a paloták, templomok, medencék, gigantikus kőszobrok jelentős részét feltárták, a hely a Világörökség részét képezi. Szállás Sigiriya-ban vagy környékén.

4. nap

Reggel Sigiriya „oroszlán-sziklájának” meghódítása, melyre az V. sz.-ban a menekülő Kassapa király építtetett erődöt. A palota romjai ma is sejtetik annak egykori nagyságát. A ligetes tájon magasodó magányos szikláról nagyon szép panorámában gyönyörködhetünk. Továbbutazás Kandy-be, útközben Dambulla sziklakolostor megtekintése, mely szintén a Világörökség része. A szobrokkal és festményekkel díszített barlangszentélyek a buddhizmus különböző korszakainak jellegzetes örökségei. Továbbutazás Matale-ba, egy fűszerkertbe, ahol kóstolóval egybekötött bemutató várja a vendégeket. Kora este érkezés a hegyvidéki Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Az egyik legismertebb buddhista zarándokhely a Sri Dalada Maligawa (A Fog temploma) meglátogatása. Szállás Kandy-ben.

5. nap

Reggeli után látogatás és séta a gyönyörű Peradeniya Botanikus Kertben, majd indulás Nuwara Eliya-ba. Az ide vezető út az ország legfestőibb, hajtűkanyarokkal, kisebb vízesésekkel tarkított tája. A hegyvidéki várost az egykori angol gyarmatosítók tették máig népszerű üdülőhellyé. Koloniális stílusban épült, régi favázas szerkezetű házai, parkjai kis időre Európába repítik vissza az utazót. Angol kezdeményezésre telepítették ide az első teaültetvényeket a XIX. sz. végén, s a kitűnő minőségű ceyloni tea gyorsan világhírre tett szert. Az ültetvényeken az ott dolgozó asszonyok színes szárija tarkállik. Szállás Nuwara Eliya-ban.

6. nap

Reggeli után egy teaültetvény és teagyár meglátogatása, majd indulás a tengerpartra. Szállás a választott tengerparti szállodában.

7-8. nap

Pihenés, strandolás a homokos tengerparton. A szállodák különböző fakultatív program lehetőségeket kínálnak: városnézés, katamarán hajókázás a tengeren, motorcsónakázás a lagúnában.

9. nap

Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.

10. nap

Érkezés Budapestre.

Utazás

Budapesti indulással, menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

Szállás

Kétágyas szobákban, a körutazás során 3 csillagos hotelekben, az üdülés során a választott kategóriában (helyi besorolás).

Ellátás

Reggeli. Félpanziós ellátás felár ellenében igényelhető A Hotel J esetén csak a körút idejére igényelhető).

Idegenvezetés

Az angol nyelvű idegenvezető és a magyar nyelvű csoportkísérő Srí Lankán, a reptéren várják az utasokat. A magyar nyelvű csoportkísérő az üdülések során már nem tartózkodik a csoporttal, a repülőtéri transzfer angol nyelvű asszisztenciával történik. A magyarul beszélő csoportkísérő min. 10 fő esetén biztosított.
Belépőjegyek  a helyszínen fizetendők kb. 120 USD/fő UNESCO Világörökségek a körút során: Polonnaruwa ősi romjai Sigiriya ősi romjai Kandy Szent Városa Dambulla Arany Temploma.Utazási iroda hazai besorolás
Nászút azonosító száma: 21351
Indulási napok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az utazások megjelennek!
+36 1 785 8492