Srí Lanka körút + üdülés a Citrus Waskaduwa+ szállodában

Legjobb árú nászút

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Utazás leírása

Utazás
Budapesti indulással, menetrendszerinti járatokkal, átszállással.
Szállás 
Kétágyas szobákban, a körutazás során 3 csillagos hotelekben, az üdülés során a választott kategóriában (helyi besorolás).
Ellátás 
Reggeli.
Félpanziós ellátás felár ellenében igényelhető.
Idegenvezetés 
Az angol nyelvű idegenvezető és a magyar nyelvű csoportkísérő Srí Lankán, a reptéren várják az utasokat. A magyar nyelvű csoportkísérő az üdülések során már nem tartózkodik a csoporttal, a repülőtéri transzfer angol nyelvű asszisztenciával történik.
Maldív-szigeteken nincs idegenvezetés, angol nyelvű asszisztencia segíti az utasokat.
2017/18-as téli szezonban magyar nyelvű csoportkísérő csak a következő dátumokon lesz (minimum 10 fő esetén): 2017. december 29., 2018. január 13., 26., február 2., 3., március 30. Minden más időpontban csak helyi angol nyelvű idegenvezető van, a program már minimum 4 fő esetén indul!
Minimum létszám
10 fő.
Belépőjegyek - a helyszínen fizetendők
Kb. 120,- USD/fő.
UNESCO Világörökségek a körút során
- Polonnaruwa ősi romjai,
- Sigiriya ősi romjai,
- Kandy Szent Városa,
- Dambulla Arany Temploma.

Program

1. nap
Utazás Budapestről Colombo-ba átszállással.
2. nap
Érkezés Srí Lankára, transzfer a tengerparti üdülővároskába, Negombo-ba, szállás elfoglalása. Az utazás fáradalmainak kipihenése, strandolás.
3. nap
Reggeli után utazás Sigiriya-ba az út mentén érdekes tájkép tárul elénk, rizsföldek, kókuszligetek, ananászkertek, gumifa ültetvények, falvak váltják egymást. Útközben látogatás Pinnawala-ba, az elefántárvaházba, ahol a dzsungelben árván maradt állatokat gondozzák és munkára tanítják. Ha szerencsés időpontban érkezünk, akkor részesei lehetünk, amint az elefántok a Maha Oya folyóban fürdőznek. Továbbutazás és érkezés a szálláshelyre kora este. Szállás Sigiriya-ban vagy környékén.
4. nap
Reggel Sigiriya „oroszlán-sziklájának” meghódítása, melyre az V. sz.-ban a menekülő Kassapa király építtetett erődöt. A palota romjai ma is sejtetik annak egykori nagyságát. A ligetes tájon magasodó magányos szikláról nagyon szép panorámában gyönyörködhetünk. Délután kirándulás Polonnaruwa romvárosba, mely a XI-XII. sz.-ban volt a szingaléz birodalom virágzó központja, majd a feledés homályába süllyedve benőtte a dzsungel. Mára a paloták, templomok, medencék, gigantikus kőszobrok jelentős részét feltárták, a hely a Világörökség részét képezi. Szállás Sigiriya-ban vagy környékén.
5. nap
Reggeli után utazás Dambulla sziklakolostorához, mely szintén a Világörökség része, a szobrokkal és festményekkel díszített barlangszentélyek a buddhizmus különböző korszakainak jellegzetes örökségei. Továbbutazás Matale-ba, egy fűszerkertbe, ahol kóstolóval egybekötött bemutató várja a vendégeket. Érkezés a hegyvidéki Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Városnézés és a Sri Dalada Maligawa (A Fog temploma) megtekintése, majd este zenés táncbemutató a híres Kandy táncosokkal.Szállás Kandy-ben.
6. nap
Reggeli után látogatás és séta a gyönyörű Peradeniya Botanikus Kertben, majd indulás a tengerpartra. Szállás a választott tengerparti szállodában.
7-8. nap
Pihenés, strandolás a homokos tengerparton. A szállodák különböző fakultatív program lehetőségeket kínálnak: városnézés, katamarán hajókázás a tengeren, motorcsónakázás a lagúnában.
9. nap
Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.
10. nap
Érkezés Budapestre.

Utazási iroda hazai besorolás
Nászút azonosító száma: 25439
Indulási napok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az utazások megjelennek!
+36 1 785 8492