Tippjeink külföldi esküvőhöz

Egy tengerparti szertartás a legromantikusabb és legelegánsabb esküvőt jelenti. Fogadja meg tippjeinket, amelyeket 11 éves tapasztalat alapján állítottunk össze, hogy külföldi esküvőjük valóban feledhetetlen élmény legyen! 
Tanácsok külföldi esküvő kapcsán1. Egyszerű ügyintézésre vágynak? A szimbolikus esküvő a megoldás.
A legkönnyebb útja egy külföldi esküvőnek, ha itthon összeházasodnak és kint egy szimbolikus ceremónián vesznek részt, amelyet általában a hotel teljes egészében maga tud intézni. Előnye ennek a verziónak, hogy megspórolják a hónapokig tartó ügyintézést. Sőt, a legtöbb országban a tényleges házasságkötés eleve nem a tengerparton, hanem egy ugyanolyan házasságkötő teremben zajlik, mint itthon. Éljen a szimbolikus esküvő!

2. Tartsunk esküvőt három lépésben. A legelegánsabb és egyben leglazább megoldás egy három lépcsőből álló esküvő. Első lépésben utazás előtt menjünk el itthon az anyakönyvvezetőhöz a családdal és a szűk baráti körrel, és hívjuk meg őket egy ebédre vagy vacsorára. Második lépésben utazzunk ki kettesben és éljünk a romantikus szimbolikus esküvő lehetőségével. Harmadik lépésként, miután hazajöttünk, gyönyörűen lebarnultunk és megvannak a fotóink a tengerparti álomesküvőről, tartsunk egy hatalmas bulit a barátoknak egy belvárosi szórakozóhely különtermében, ahol fehér partiruhát viselünk, van esküvői torta és a falra kivetítjük végig az esküvőnkről készült fotókat.

3. Vigyük itthonról a ruhát, a cipőt és a kiegészítőket. Klasszisokkal könnyebb dolgunk van, ha itthon, nyugodtan kiválasztjuk az esküvői ruhát, mint ha külföldön kezdünk el pánikszerűen boltról boltra járni. Ráadásul így spórolhatunk is: egy letisztult, de jó minőségű fehér, nyári ruha vagy maxiruha a megfelelő kiegészítőkkel még stílusosabb is, mint egy barokkosan díszített, több százezer forintos designerruha.

4. Intézzük a dekorációt a szállodával. A kinti hotelnek nagy tapasztalata van esküvők szervezésében, így hagyjuk, hogy ők biztosítsák a dekorációt, amely magában foglalja a helyszín teljes körű feldíszítését, a csokrot, a sminket és sokszor a fotóst is.

5. Praktikus tanácsok. Még egy szimbolikus esküvő megszervezése is időt vesz igénybe, hiszen a hotelnek egy komplett csapatot és helyszínt kell összeszerveznie a nagy napra. Éppen ezért érdemes a tervezett esküvő időpontja előtt legalább három hónappal megkeresniük minket. Praktikus tudnivaló még, hogy amennyiben az utazásuk az itthoni esküvő után történik, és egyik vagy mindkét félnek megváltozik a neve, de az útlevélben még a régi nevek szerepelnek, az nem gond - tehát utazhatnak a régi neveket tartalmazó útlevéllel.

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot külföldi esküvőjükhöz! 
+36 1 785 8492