Nászút megtervezése

Tervezze meg nászútját!

Álomszép hotel, homokos tengerpart, szikrázó napsütés és romantika? Mindannyian így képzeljük el a nászutunkat. Szánjunk néhány órát az esküvő szervezése mellett a nászúttal kapcsolatos teendőkre, hogy valóban olyan legyen a nászutunk, amire életünk egyik legjobb heteként fogunk emlékezni.
Nászút megtervezése
  1. Válasszák ki közösen az úticélt! Kezdjék nyugodtan a legkellemesebb résszel: írják fel egy papírra mindketten a saját TOP 5 nászút helyszín listájukat. Szerepelhetnek rajta nagyon elrugaszkodott ötletek is, de hasznos egy-két megfizethető úticélt is felsorolni. Vessék össze a két listát és beszéljék meg az eredményt. Érdemes végül úgy elkezdeni nézegetni a kínálatot, hogy van 2-3 szimpatikus ország vagy régió mindkettejük számára.
  2. Szülessen egyetértés a hotellel kapcsolatos igényekről! Ön 5 csillagos luxushotelt szeretne, közvetlenül a tengerparton? Esetleg egy családiasabb szállodát keres, ami közel van a belvároshoz? Egyeztessék az igényeket még az elején, mert így sokkal könnyebben megy az egész tervezés.
  3. Beszéljék meg, hogy mit várnak a nászúttól! Bár sokan kéz a kézben andalgásra és romantikus vacsorákra készülnek, érdemes azért a párunkat is kifaggatni arról, hogy mit gondol egy ilyen típusú nászútról. Ez különösen akkor jó ötlet, ha még nem nyaraltunk együtt. Vagy éppen mi vagyunk azok, akik aktívabban szeretnek nyaralni? Jó ötlet lehet kinézni előre egy-két fakultatív programot. Olyan programot találtak, ami mindkettőjük bakancslistáján szerepel? Tökéletes, vegyenek részt rajta!
  4. Döntsenek az ellátást illetően! Most, hogy már tudják, hogy többnyire a szállodában szeretnének lenni vagy inkább fel szeretnék fedezni az adott országot, könnyebben tudják majd kiválasztani, hogy milyen ellátásra lesz szükségük. A mi tapasztalatunk azt mutatja, hogy nászutak esetében nagyon praktikus az all inclusive ellátás, hiszen sok időt tölt az ifjú pár a szállodában, de ha egy kalandos, búvártúrával egybekötött nászút minden álmunk, akkor nem sok értelme van az all inclusive ellátásnak.
  5. Figyeljenek oda az nászút időpontjára! Fontos Önöknek, hogy az esküvőt követő héten már nászúton legyenek? Vagy szívesebben megvárnák az utószezont, amikor a nyaralóhelyek kevésbé zsúfoltak és esetleg még kedvezőbb ajánlatokat is ki lehet fogni? Bármelyik mellett döntsenek is, ez egy igen fontos pont a nászút kapcsán. Azt is fontos számításba venni, hogy a főnökünk mennyire rugalmas a szabadságolással.
  6. Tisztázzák a költségkereteket! Az esküvő költségeit már eleve úgy kell tervezni, hogy számolunk a nászút hozzávetőleges költségeivel. Hogyan tehetjük ezt meg? Nézzük meg az aktuális ajánlatokat itt, így kapunk egy hozzávetőleges összeget. Az utazás kiválasztásakor ügyeljünk arra, hogy bár nagyon sok csábító ajánlattal fogunk találkozni, ezt a költségkeretet nem igazán okos dolog túllépni, hiszen a nászutat követően nem akarjuk egyből lenullázni a közös kasszát.
  7. Legyenek romantikusak! A romantikáról már a szállodába érkezést követően gondoskodni fog a személyzet, hiszen ha velünk utazik, külön feltüntetjük, hogy Önök éppen most házasodtak. Ilyenkor mindegyik hotel kedveskedni szokott valamilyen aprósággal a megérkezést követően. Emellett azonban Ön is tehet azért, hogy feledhetetlen legyen a nászút.
+36 1 785 8492