Utas- és poggyászbiztosítás 

Utasbiztosítás

Töltsék nászútjukat önfeledten! Gondoskodjanak már előre az utasbiztosítástól, hogy baj esetén egyből a legjobb színvonalú ellátást kapják. Irodánk a QBE Biztosítóval, Magyarország legnagyobb biztosítójával dolgozik 10 éve megbízható szolgáltatásai és kiváló árai miatt.

Utasbiztosítás | Nászutas ajánlatok

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 

Akár a kiutazásnál kezdődik valami a poggyásszal, akár egy szimpla napszúrást kapnak, akár komolyabb baleset történik, Önök a legjobb szolgáltatásokat kapják egy kedvező árú biztosítás ellenében. Ha bármi történik, Ön egy magyar, 24 órán át működő telefonszámot tud felhívni, elmondja a panaszt és az orvos házhoz jön. Nagyon profi ellátást fognak kapni, bármely országban legyenek is. További jó hír, hogy a telefonálás költséget egy bizonyos összegig utólag megtéríti a biztosító. A klasszikus társasutazáshoz a biztosítás díja 550 Ft / fő / nap, így egy 8 napos nászút esetében 4.400 Ft összeggel tudnak számolni. 

Sport kiegészítő biztosítás

Aktív nászutat terveznek sok sporttal? Ha egy kis búvárkodással vagy egy kis szörffel tennék még emlékezetesebbé a nászutat, akkor érdemes sport kiegészítő biztosítást kötni. Ennek összege +50% az alap biztosítási díjra, így egy 8 napos nyaralás esetén a sport kiegészítős utasbiztosítás összege 6.600 Ft.

Sztornó- és utasbiztosítás

Vannak olyan útjaink, amelyek esetében a sztornóbiztosítás nem adható külön az úthoz, hanem együtt adható csak a sztornó és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás. E biztosítás összegéről az adott szállodánál tájékozódhat, miután kiválasztotta a kivánt időpontot és szobatípust, ugyanis ez a biztosítás összegfüggő. 

Biztosító partnerünk elérhetőségei

QBE Atlasz Assistance
Tel:+36 (06) 1460 1500
Fax: +36 (06) 1460 1515, 1516
Ingyenes szám: +800 1254 135
+36 1 785 8492